Looking For Anything Specific?

Moskus Dovre : Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway.

Moskus Dovre : Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway.. Kvifor det er slik, har ikkje under kalveteljinga i sommar fann miljødirektoratet 74 eldre moskus og 60 kalvar på dovre. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913. September 2017 by lisbeth skriv en kommentar. Første prioritet var moskus som jeg trodde en kunne fotografere fra bilvinduet, noe en kan på våren men normalt ikke ikke på denne årstiden. 146 likes · 4 talking about this · 34 were here.

Her gikk moskusen i nærheten av hovedveien og beitet i bjørkekrattet. Under årets vinteropptelling ble det funnet 175 eldre moskus og 52 kalver. Musk ox at dovre norway 07.08.2020. Musk ox at dovre norway 07.08.2020. Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge.

Moskus-rekord på Dovre
Moskus-rekord på Dovre from www.dagbladet.no
Her er det også satt ut fjellrev, som no er i ferd med å. This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Det er fem færre enn under tilsvarende telling i 2017. Første prioritet var moskus som jeg trodde en kunne fotografere fra bilvinduet, noe en kan på våren men normalt ikke ikke på denne årstiden. En helt igennem fantastisk dag på dovre. Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus. September 2017 by lisbeth skriv en kommentar.

Det er fem færre enn under tilsvarende telling i 2017.

Vi var det første aktivitetselskapet i norge som fikk offentlig konsesjon til. Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge. Så endelig var tiden der!:). .terre de moskus (teaser) venabygdsfjellet til dovre moskus på sæterfjellet i oppdal moskus på dovre terre de moskus pt1. Først dagen gikk med til å lete opp moskus, det ble en enkel jobb. Det er rekordmange moskuskalvar på dovre i år. «moskus, dovre 18.09 20 #naturephotography #natureaddict #moskus# #dovrefjell #bestofnorway #høst…» Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway. Områd med moskus, fjellrev og villrein. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus. © leveres av ntb det ble registrert 227 dyr under årets vinteropptelling av moskus på dovre. 142 отметок «нравится», 19 комментариев — lena knutli (@lenaknutli) в instagram: Andre dyr er rype, rovfugler og i noen tilfeller villrein.

Moskus på dovre / moskox at dovre norway. Når vi var på dovre fra den 19.09.17 til 21.09.17 så fikk vi øye på moskus. Vintertellinga er ei minimumstelling og ble gjennomført av statens. Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway. Dette er en liten oppgang fra vinteren 2020, da det ble funnet 212 dyr.

Annes fotoblogg: Dovre er ikke bare moskus!!
Annes fotoblogg: Dovre er ikke bare moskus!! from 3.bp.blogspot.com
Her gikk moskusen i nærheten av hovedveien og beitet i bjørkekrattet. 4 photos · 62 views. Under moskustellingen som statens naturoppsyn (sno) foretok i februar ble det registrert 227 dyr på dovre. Så endelig var tiden der!:). .terre de moskus (teaser) venabygdsfjellet til dovre moskus på sæterfjellet i oppdal moskus på dovre terre de moskus pt1. «moskus, dovre 18.09 20 #naturephotography #natureaddict #moskus# #dovrefjell #bestofnorway #høst…» Det er rekordmange moskuskalvar på dovre i år. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus.

Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge.

Moskus på dovre / moskox at dovre norway. © leveres av ntb det ble registrert 227 dyr under årets vinteropptelling av moskus på dovre. September 2017 by lisbeth skriv en kommentar. Dette er en liten oppgang fra vinteren 2020, da det ble funnet 212 dyr. .terre de moskus (teaser) venabygdsfjellet til dovre moskus på sæterfjellet i oppdal moskus på dovre terre de moskus pt1. Så endelig var tiden der!:). Endelig fikk jeg tatt en tur til dovre for å sjekke ut dyrelivet. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913. Her gikk moskusen i nærheten av hovedveien og beitet i bjørkekrattet. Ei villreinstamme som held til i dette område. Kvifor det er slik, har ikkje under kalveteljinga i sommar fann miljødirektoratet 74 eldre moskus og 60 kalvar på dovre. Her er det også satt ut fjellrev, som no er i ferd med å. «moskus, dovre 18.09 20 #naturephotography #natureaddict #moskus# #dovrefjell #bestofnorway #høst…»

Efter mange år, med ture på dovre (norge) og se de fantastiske dyr på afstand, valgte vi at finde en moskus guide, som vi tog en 7,5 timers hike på fjeldet. Musk ox at dovre norway 07.08.2020. 146 likes · 4 talking about this · 34 were here. Video made with canon eos r and lens canon. Når vi var på dovre fra den 19.09.17 til 21.09.17 så fikk vi øye på moskus.

Moskus på Dovre // Bilder til salgs // Svendsensfoto.no
Moskus på Dovre // Bilder til salgs // Svendsensfoto.no from svendsensfoto.no
Sammen med en kollega leide jeg ei hytte på dovrefjell i 3 dager. Været var så som så, men skodden gjorde det til en trolsk opplevelse. Dette er en liten oppgang fra vinteren 2020, da det ble funnet 212 dyr. Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913. Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge. Kvifor det er slik, har ikkje under kalveteljinga i sommar fann miljødirektoratet 74 eldre moskus og 60 kalvar på dovre. Vi var det første aktivitetselskapet i norge som fikk offentlig konsesjon til.

Været var så som så, men skodden gjorde det til en trolsk opplevelse.

Først dagen gikk med til å lete opp moskus, det ble en enkel jobb. Under moskustellingen som statens naturoppsyn (sno) foretok i februar ble det registrert 227 dyr på dovre. 146 likes · 4 talking about this · 34 were here. Her gikk moskusen i nærheten av hovedveien og beitet i bjørkekrattet. Her er det også satt ut fjellrev, som no er i ferd med å. Vintertellinga er ei minimumstelling og ble gjennomført av statens. En helt igennem fantastisk dag på dovre. .terre de moskus (teaser) venabygdsfjellet til dovre moskus på sæterfjellet i oppdal moskus på dovre terre de moskus pt1. Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge. Det ble registrert 244 moskus under årets telling av bestanden på dovrefjell. Dette er en liten oppgang fra vinteren 2020, da det ble funnet 212 dyr. Under sin årlige moskustelling på dovre denne uka registrerte statens naturoppsyn sno 227 dyr, som ventet ei lita økning fra vinteren 2020, da det ble tellet 212 dyr. Langs den 14 km lange vegen fra hjerkinnstua og opp til snøheim bruker det å finnes moskus på denne tida av året.

I slutten av juli tok jeg meg en ny tur til dovre for å fotografere moskus moskus. Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway.

Posting Komentar

0 Komentar